Befizetés

 

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ A HÉTKÖZNAPI GYERMEK ÚSZÁSOKTATÁSOKKAL KAPCSOLATOS BEIRATKOZÁSI ÉS BEFIZETÉSI RENDRŐL

BEIRATKOZÁSI HÉT KIVÁLASZTÁSA

  • Az 1. beiratkozási héten kizárólag meglévő vendégeinknek nyílik lehetősége beiratni gyermeküket.

(Meglévő vendégünknek az új beiratkozási rendszer szempontjából azokat tekintjük, akik az éppen zajló, aktuális turnusra vonatkozó bérlettel rendelkeznek.)

  • A 2. befizetési héten új és már meglévő vendégeink egyaránt beirathatják gyermeküket.

(Új vendégünknek az új beiratkozási rendszer szempontjából azokat tekintjük, akik az éppen zajló, aktuális turnusra vonatkozó bérlettel nem rendelkeznek.)

BEIRATKOZÁSI NAP KIVÁLASZTÁSA

Arra kérjük tisztelt vendégeinket, hogy gyermeküket az előre kiválasztott turnusnapoknak (heti kétszeri alkalmak: hétfő-szerda, kedd-csütörtök, heti egyszeri alkalom: péntek) megfelelően legyenek szívesek beiratni a következő oktatási turnusra. Beiratkozásokat ennek megfelelően tudunk fogadni. 

Ez azt jelenti, hogy amennyiben hétfő-szerdai oktatási napokat választott gyermekének, a tájékoztatónk 1. pontjában meghatározott megfelelő befizetési hét kiválasztását követően kérjük az adott beiratkozási hét hétfői, vagy szerdai napján, amennyiben kedd-csütörtöki oktatási napokat választott gyermekének, kérjük a megfelelő befizetési hét keddi vagy csütörtöki napján irassa be gyermekét a következő turnusra. A heti egyszeri pénteki oktatási napot választók számára a megfelelő beiratási hét bármely napja rendelkezésre áll gyermekük beiratására.  A beiratási hetek pénteki és hétvégi napjai általános beiratkozási napok, ezeken a napokon a hétfő-szerdai , a kedd-csütörtöki és a pénteki oktatási napot választók beiratkozását egyaránt tudjuk fogadni.

A 2018. JANUÁRI TURNUSRA A BEIRATKOZÁSI IDŐSZAK DECEMBER 11-ÉN INDUL!

VI. hétköznapi turnus időpontja: 2018. január 29.-február 23.

FONTOS INFORMÁCIÓK!

Pénztári nyitvatartás beiratkozási heteken, hétköznapokon: pénztárunk hétköznapokra eső befizetési napokon meghosszabbított nyitvatartással 14.30 órától 19.00 óráig fogadja vendégeinket.

Kérjük a befizetést megelőzően körültekintően mérlegelje, hogy gyermekét/gyermekeit mely oktatási napokra (hétfő-szerda, vagy kedd-csütörtök) kívánja beíratni! Kérjük az Ön által előre kiválasztott oktatási napoknak megfelelően válasszon befizetési napot!

Felhívjuk tisztelt figyelmét, hogy a csoportok létszáma maximált! A beiratkozásnál nem tudunk férőhelyet fenntartani, a csoportokat minden esetben a befizetések sorrendjében töltjük fel.

Próbaúszás / teljesen kezdő 5 év alatti gyermekek beiratása:
Minden esetben célunk, hogy az általunk oktatott gyermekek örömmel és jóérzéssel vegyenek részt tanfolyamainkon, ezért a teljesen kezdő 5 év alatti gyermekek esetén a bérletváltást megelőzően erősen ajánlott a gyermeket egy próbaúszás keretein belül felmérni. A próbaúszást az alábbi esetekben különösen javasoljuk:

  • amennyiben a gyermek még sosem vett részt csoportos oktatáson,
  • amennyiben a gyermek feltételezhetően még nehezen szakadna el szüleitől az oktatás időtartamára,
  • amennyiben a szülő még bizonytalan abban, hogy beirassa-e gyermekét oktatásunkra.

A próbaúszás eredményeként mind a szülő, mind iskolánk pontos képet kap arról, hogy a szülő számára javasolt-e, hogy gyermeke elkezdje a rendszeres csoportos úszásoktatást, vagy a gyermek oktatási szempontból türelmet igényel és egy későbbi időpontban javasolt elkezdeni a tanfolyamot. Felhívjuk tisztelt figyelmét, hogy amennyiben ilyen esetekben próbaúszás nélkül vált gyermekének bérletet, visszalépés esetén a bérlet árát a későbbiekben nem tudjuk visszatéríteni!