Pótlások rendje

Kérjük Önöket, hogy a tanfolyami bérlet megváltásakor szíveskedjenek előre mérlegelni, hogy az adott turnusban hány oktatási alkalmat tudnak optimálisan igénybe venni., mivel a tanfolyam díját, vagy a korábbi bérleten fennmaradó alkalmakat nem áll módunkban visszatéríteni.

Hiányzás esetén az elmaradt foglalkozások pótlását 8, illetve 10 alkalmas bérlet esetén az alábbi keretek között tudjuk biztosítani:

  • Pótlás csak a megváltott bérlet érvényességi idején belül az úszóiskola munkatársával előre egyeztetett időpontban lehetséges.
  • Ha lejár a bérlet érvényességi ideje és az elmaradt alkalmakat nem sikerül pótolni, de a következő turnusra érvényes bérletet (turnusos, vagy kiegészítő) váltanak, a lejárt bérleten fennmaradó, fel nem használt alkalmak nem vesznek el, az új bérlet érvényességi idején belül az 1. pontban meghatározottak szerint lejárhatóak/pótolhatóak. Ilyen esetben a két bérletet együttesen kezeljük, a régi alkalmak pótlására csak az új bérleten szereplő alkalmak felhasználását követően van lehetőség. Ha ezen intervallum alatt sem sikerül pótolni, további pótlási lehetőséget nem áll módunkban biztosítani.
  • Tartós betegség, sérülés esetén, melyet orvosi igazolással igazolni szükséges, a régi bérlet helyett egyszeri alkalomra ún. pótló bérletet állítunk ki meghatározott érvényességi idővel. A leadott orvosi igazolásokat csak az igazolt időszak turnusnapjain tudjuk figyelembe venni. A pótlásra csak a következő turnusban van lehetőség az előzőekben meghatározottak szerint. Kivételt képez ez alól a tartós betegség (műtét, orvosi eltanácsolás), ebben az esetben a szülőnek a guttleraghuszoiskola@gmail.com e-mail címen írásban kell jeleznie a hiányzás várható időtartamát. Ennek hiányában nem tudjuk figyelembe venni a 14 napon túli bejelentéseket.

Felhívjuk tisztelt figyelmét, hogy a tanfolyami díj kifizetését egyidejűleg a PÓTLÁSOK RENDJÉNEK elfogadásának tekintjük!