Szakmai csapat

Szakértelem természetesen.

Úszóiskolánk szakmai vezetője Güttler Károly, általános vezetője Ágh Norbert, operatív vezetője Tatai Léna. A mindennapi oktatási feladatokat magasan képzett, tapasztalt úszásoktató csapatunk végzi.
Güttler Károly

szakmai vezető

Wikipédia oldal

Ágh Norbert

általános vezető

Wikipédia oldal

Tatai Léna

operatív vezető

A varázslat minden medencében megtalálható, csak meg kell mutatni a gyermekeknek. Mi azért vagyunk itt, hogy minden gyermekből igazi vízicsillag lehessen!
Toperczer Dániel

oktató

Minden sportban kétfajta ember van: az egyik valami felé tart, a másik valamitől tart. Kettejükben az a közös, hogy a sport nehézségeket állít eléjük, de ezek azok a nehézségek, amik a jó dolgokat értékesebbè teszik. Én minden erőmmel azon leszek, hogy ezen az úton segítselek előbbre és előbbre.
Hoványi Rebeka

oktató

Az úszás vidámság, kihívás, játék, tanulás, bátorság, önbizalom, boldogság. Éppen ezért elengedhetetlen egy gyermek életében.
Kozák Judit

oktató

Az úszás a test és a lélek boldogsága.
Gyurcsik-Géczi Zoltán

oktató

Egy kis Türelem-Tisztelet-Alázat-Odaadás-Szeretet. Azt hiszem nagyjából ennyivel szolgálhatok Gyerekeknek-Szülőknek-Kollégáknak.
Fórizs Krisztina

oktató

Aktivitás, sport, rekreáció, egészség, jókedv, kitartás, csapatmunka. Ezek jellemzők rám a munkában és az életben egyaránt, ezeket szeretném átadni tanítványaimnak is.
Gréczi Martin

oktató

A sport megtanít becsületesen győzni vagy emelt fővel veszíteni. A sport tehát mindenre megtanít.
 

Vélemény, hozzászólás?