Felnőtt úszásoktatás

IRÁNY A VÍZ, MERT ÚSZNI TANULNI SOHASEM KÉSŐ!

Nem tanult meg gyermekkorában úszni, vagy valamilyen rossz élmény visszatartotta ettől? Tud úszni, de tökéletesíteni szeretné technikáját, vagy rendszeres edzésre szeretne járni? Akkor nálunk a helye! 


A felnőtt úszásoktatás tematikája hasonló a gyermekeknél alkalmazotthoz, de kevesebb a játék és több a tudatos munka, gyakorlat. A felnőtt kezdő szint várja azokat a vendégeinket, akik gyermekkorukban nem tanultak meg úszni, és az úszást az alapoktól szeretnék elkezdeni, vagy valamilyen rossz élmény miatt félnek a víztől és víziszonyukat szeretnék leküzdeni. A haladó csoportban lehetőség nyílik a hiányosabb technikák javítására, illetve a jó úszóknak a gazdaságos mozgáskoordináció elsajátítására, megtanulására. A lényeg persze minden esetben maga az élmény! 

FELNŐTTÚSZÁS VÁLASZTHATÓ IDŐPONTOK (KEZDŐK ÉS HALADÓK RÉSZÉRE EGYARÁNT)

Kedden 19.00-20.00-ig,
Csütörtökön 19.00-20.00-ig. 


Felhívjuk tisztelt új Vendégeink figyelmét, hogy az első oktatási alkalom előtt előzetes bejelentkezés szükséges legkésőbb az első oktatási napot megelőző hétköznap 19.00 óráig! (Előzetes bejelentkezés telefonon a 06-30/962-5066-os telefonszámon hétköznap 16.00-19.00 óra között, vagy személyesen úszóiskolánk nyitvatartási idejében iskolánk uszodai recepciójánál lehetséges.)

Áraink

Bérlet 8 alkalmas (váltástól 6 hét): 21.990 Ft.
Napijegy: 3.990 Ft. 


Az egyes foglalkozások hossza 45 perc. 
A tanfolyamra történő becsatlakozás folyamatos!