Nyári tábor és tanfolyamok

2019 nyári táborhetek

1. június 17. - 21. 
2. június 24. - 28. 
3. július 1. - 5. 
4. július 8. - 12. 
5. július 15. - 19. 
6. július 22. - 26. 
7. július 29. - augusztus 2. 
8. augusztus 5. - 9. 
9. augusztus 12. - 16.

Ár: 28.900ft / hét

Jelentkezni az 1. táborhétre május 2.-től lehet személyesen az uszodában jelentkezési lap kitöltésével és leadásával. Az összes többi táborhétre hely foglalható 5000 Ft foglalási díj ellenében, jelentkezési ​lap leadásával. Felhívjuk a Kedves Szülők figyelmét,hogy a foglalási díjat visszatéríteni nem áll módunkban,ezért legyenek szívesek előre mérlegelni mely táborheteket foglalják le.
A tábor létszáma maximalizált, így foglalás esetén a lefoglalt férőhelyet másnak nem adjuk ki .

Tanfolyamok

1. június 17. - 28. 
2. július 1. - 12. 
3. július 15. - 26. 
4. július 29. - augusztus 9. 
5. augusztus 12. - 16. (1 hetes ) 


Jelentkezni az 1. táborhétre május 2.-től lehet személyesen az uszodában jelentkezési lap kitöltésével és leadásával. 


BÉRLETEK: 5 alkalmas 9.400 Ft, 8 alkalmas 13.900 Ft, 10 alkalmas 14.900 Ft  

Nyári tábor házirend

A tábor minél színvonalasabb és zavartalanabb lebonyolítása érdekében az uszoda általános házirendje mellett kérjük az alábbiak figyelembevételét!


BEIRATKOZÁS: folyamatosan minden tábor kezdete előtti héten hétfőtől-péntekig 16.00-19.00 óra között személyesen az uszodában. A „TÁBORI ADATLAPOT” kérjük figyelmesen töltsék ki, különös tekintettel a gyógyszer, illetve egyéb allergia esetében. Orvosi igazolás nem szükséges, ezt a kötelezően kitöltendő, a „TÁBORI ADATLAPON’ szereplő „SZÜLŐI NYILATKOZAT” váltja ki, melyen a szülő/gondviselő kijelenti, hogy gyermeke egészségesen, megfelelő egészségi állapotban megy közösségbe  és vesz részt a tábori programokon. (Hivatkozva: 19/2012 (III.28.) NEFMI rendeletének 1-4.§-a.) 


BELÉPTETÉS/KILÉPTETÉS:  a tábor első napjának reggelén gyülekezés az uszoda előcsarnokában 7.30-8.30 óra között. Kérjük a tisztelt Szülőket, hogy szíveskedjenek pontosan érkezni, valamint hozzák magukkal gyermekük TAJ kártyáját! Távozás 16.00-16.30 óra között, korábbi elvitel esetén szándékukat kérjük előre, lehetőleg a reggeli érkezés során szíveskedjenek a táborvezetőnek jelezni. 


FELSZERELÉS: az uszodában úszósapka viselése kötelező! Egészségügyi okokból a papucs használata erősen javasolt. Kérjük, hogy amennyiben megoldható legyenek szívesek gyermekük számára két úszódresszt/úszónadrágot, illetve két kisebb törölközőt csomagolni, mivel nincs lehetőség a felszerelés napközbeni szárítására. A gyermek számára kérjük biztosítsanak az aktuális időjárásnak megfelelő öltözetet (napvédő sapka, naptej, ovisoknak váltás ruha, alvós állat), illetve kérjük feltétlenül biztosítsanak egy kulacsot, vagy egy kisebb üdítőitalos palackot, amelyből gyermekük napközben vizet fogyaszthat. A napközbeni uszodán kívüli tábori programok miatt az eddig felsoroltakon kívül zárt sportcipőt feltétlenül hozzon magával gyermekük a tábor teljes ideje alatt! A tábor területére behozott értéktárgyakért (mobiltelefon, ékszerek, elektronikus eszközök, sport. és egyéb ruházat, játékok, stb.) sem az úszóiskola, sem az uszoda alkalmazottai nem vállalnak felelősséget! 


PÓTLÁS: a megváltott bérletek árát visszafizetni nem áll módunkban! Amennyiben a gyermek betegség miatt nem tud részt venni a táborban, orvosi igazolás ellenében egyszeri alkalommal lehetőség van arra, hogy  az elmulasztott alkalmat a nyár folyamán egy másik időpontban járja le. Az őszi-téli, illetve téli-tavaszi úszásoktatási turnusokra a nyári bérletek nem válthatóak be. Pótlásra semmilyen más indok esetén nincs lehetőség. 


A GYERMEK ÖNÁLLÓSÁGA: a tábor zavartalan működése érdekében tájékoztatjuk, hogy az úszóiskola olyan gyermekek táboroztatását tudja vállalni, akik képesek egyedül felöltözni, illetve levetkőzni, valamint képesek önállóan használni a mosdót és toalettet. Megértésüket köszönjük! 


 További információkért kérjük érdeklődjön a tábor vezetőjénél! 


Táborvezető elérhetősége: Tatai Léna – 06-30/476-0636