Baba-mama úszás

Jelenleg Szünetel!

NE HAGYJA KI EZT A KÜLÖNLEGES, KÖZÖS ÉLMÉNYT GYERMEKÉVEL!

A mami pocakjában eltöltött 9 hónap után a csecsemők otthonosan mozognak a vízben. Némi gyakorlás után a felszín alá is szívesen buknak, ahol az anyaméhet idéző környezetben boldog pillanatokat élnek át. Három hónaposan intenzívebben mozognak a medencében, mint a szárazföldön. A babaúszás nagyon egészséges, mert a csecsemő minden izmát megmozgatja, nő a tüdőkapacitás, erősödnek a gerinc melletti tartóizmok, a kar-és lábizmok, erősödik az immunrendszer és a baba szervezete ellenállóbbá válik a különböző betegségekkel szemben. A csemetéket új, a megszokottól eltérő hang- fény- és tapintási ingerek érik, így fejlődik térlátásuk és tömegérzékük. Társuk a merülésben édesanyjuk és édesapjuk, akiknek szintén életre szóló élmény a közös lubickolás. A kellemesen meleg vízben az apróságok megnyugszanak, könnyedén lebegnek. A foglalkozásokon a szülő játszik a kicsivel, az oktató csak irányít, bemutatja a gyakorlatokat, helyes tartásokat a vízben. Ezekben a pillanatokban csak a gyermek és a szülő létezik, teljesen egymásba feledkezhetnek. A program során egyre magabiztosabbá váló szülők bátrabban, és ügyesebben segíthetik csöppségüket a vízben lebegés semmihez sem fogható élményéhez.  A baba-mama úszás összességében egy többszintű rendszerben működő, játékos gyakorlatokkal színezett foglalkozás program, amelynek célja a szülő-gyermek kapcsolat erősítése és a gyermekek harmonikus fejlődésének segítése a baba 3 hónapos korától 3 éves koráig.  

BABA-MAMA FOGLALKOZÁSOK IDŐPONTJAI

Minden szombaton és vasárnap 
8.15-9.00 óra között. Baba mini csoport
9.00-9.45 óra között. Baba haladó csoport

ÁRAINK

Bérlet 4 alkalmas (váltástól 6 hét): 10.990 Ft.
Napijegy: 3.300 Ft.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

  • Kötelező felszerelés babáknak úszópelenka, száraz kisnadrág, szülőknek úszónadrág/úszódressz, úszósapka, papucs.
  • Felhívjuk tisztelt figyelmét, hogy a csoportok létszáma korlátozott! A részvétel feltétele az előzetes telefonos, vagy személyes bejelentkezés!
  • Akadályoztatás esetén kérjük szíveskedjenek a foglalt időpontokat lemondani, lehetőséget teremtve ezzel másoknak a szolgáltatás igénybevételére!
  • Bejelentkezéshez/lemondáshoz a 06-30/962-5066-os elérhetőségünkön állunk rendelkezésükre hétköznapokon 10.00-19.00 óra között és hétvégéken 8.15-11.00 óra között!