Nyári tábor

NYÁRI TÁBOR

2024 NYÁRI TÁBORHETEK

0. hét 06.17 – 06.21*
I. hét 06.24 – 06.28
II. hét 07.01 – 07.05
III. hét 07.08 – 07.12
IV. hét 07.15 – 07.19
V. hét 07.22 – 07.26
VI. hét 07.29 – 08.02
VII. hét 08.05 – 08.09
VIII. hét 08.12 – 08.16
IX. hét 08.19 – 08.23*

Halassy tábor ára: 49.900ft / hét*

*csak az Aquaworldben

Aquaworld tábor árat és a részleteket az AQUAWORLD honlapján találják meg:

Jelentkezz most!

• Napi 2 alkalommal úszásoktatás • Vizi játékok • Csapatjátékok: foci, számháború • Társasjátékok, kártya játékok, stb. • Gyöngyfűzés, karkötő készítés • Tollas, ugróiskola, • Tarzan- park / Gyerek center játszóház • Fagyizás
Nyári tábor

Tábori adatlap és szülői nyilatkozat 2024

Jelentkezéshez szükséges adatlap itt letölthető vagy személyesen kérhető az uszodában.

Nyári tábor házirendt 2024

Az uszoda általános házirendje mellett kérjük az alábbiak figyelembevételét!

Felhívjuk Tisztelt Szülők figyelmét, hogy a foglalási díjat abban az esetben tudjuk visszaadni, amennyiben a kérdéses tábor az úszóiskola, vagy a vírus helyzet kapcsán hiúsul meg. Ellenkező esetben a foglalási díjat visszafizetni nem áll módunkban, annak díja áthelyezhető más táborhétre amennyiben van szabad hely.
A táborhetek létszáma maximalizált így a foglalási díj befizetését követően azt a helyet nem adjuk ki más jelentkező számára
Megértésüket köszönjük !

*Újpest kártyával (anélkül 51.900 / hét)

Nyári tábor napi menetrend

7.30- 8.30: GYÜLEKEZŐ Minden reggel a Babits Gimnázium bejáratánál. (Uszoda melletti épület) Közben reggeli (péksütemény)
9.00- 10.30: ÚSZÁS tudásszint szerinti bontásban
11.30 – 12.15: EBÉD Babits Gimnázium
12.15- 13.30: Babits Gimnázium CSENDES PIHENŐ+korosztálynak megfelelő foglalkozások (foci, sportpálya, szabad foglalkozás, társasjáték)
14.00- 15.00 ÚSZÁS
15.30-16.30 HAZAENGEDÉS a Babits Gimnáziumból, közben uzsonna (szendvics)

A napi háromszori étkezés minőségéről Lacika Konyhája gondoskodik.

A napközbeni két úszás mellett minden hétre szervezünk kiegészítő programokat, fagyizás, kutyás vetélkedő, Tarzan-park vagy Gyerek Center. A programok a korosztály összetétele, létszám és az időjárás függvényében változnak. A kollégák minden program előtt tájékoztatják a szülőket az aktuális napirendről.

Felhívjuk Tisztelt Szülők figyelmét, hogy mobiltelefon és egyéb négyértékű eszközökért (tablet, okosórák stb.) felelősséget nem tudunk vállalni. Akik a táborba mobiltelefonnal érkeznek, legyenek szívesek kikapcsolt állapotban reggel leadni és a délutáni hazamenetelkor elkérni az oktatóktól.

Nyári tábor házirend

A tábor minél színvonalasabb és zavartalanabb lebonyolítása érdekében az uszoda általános házirendje mellett kérjük az alábbiak figyelembevételét!

BEIRATKOZÁS: Beiratkozásra személyesen van lehetőség az úszóiskola recepciós pultjánál, hétköznap délután 15:30-19:00 közötti időszakban. A beiratkozni legkésőbb a tábor kezdete előtti héten lehet. Felhívjuk T.Szülők figyelmét, hogy a Halassy Olivér Uszodában lévő tábor esetén a tábor díját legkésőbb a tábor kezdete előtti péntekig rendezni kell! Addig pedig a tábor foglalásához szükséges előleget (10.000Ft/gyermek/tábor) vagy akar a teljes összeget az uszodában személyesen tudják rendezni. A jelentkezéshez szükséges a SZÜLŐI NYILATKOZAT kitöltése, mely honlapunkról letölthető vagy a recepciós kollégáktól tudnak kérni nyomtatványt.

BELÉPTETÉS/KILÉPTETÉS: a tábor első napjának reggelén gyülekezés az uszoda mellett található Babits Mihály Gimnázium előcsarnokában 7.30-8.30 óra között. Ebben az időpontban csak adategyeztetésre van lehetőség, a tábor díjának rendezésére kizárólag délután, a recepciós kollégáknál van mód. Kérjük T.Szülőket, hogy szíveskedjenek a megadott időintervallumon belül érkezni, valamint hozzák magukkal gyermekük TAJ kártyáját! A gyermek felszerelésének kötelező tartozéka a TAJ kártya másolata. Távozás 16.00-16.30 óra között, korábbi elvitel esetén szándékukat kérjük előre, lehetőleg a reggeli érkezés során szíveskedjenek a táborvezetőnek jelezni.

FELSZERELÉS: az uszodában úszósapka viselése kötelező! Egészségügyi okokból a papucs használata erősen javasolt. Kérjük, hogy amennyiben megoldható, legyenek szívesek gyermekük számára két úszódresszt/úszónadrágot, illetve két kisebb törölközőt csomagolni, mivel nincs lehetőség a felszerelés napközbeni szárítására. A gyermek számára kérjük biztosítsanak az aktuális időjárásnak megfelelő öltözetet (napvédő sapka, naptej, ovisoknak váltás ruha, alvós állat), illetve kérjük feltétlenül biztosítsanak egy KULACSOT, vagy egy kisebb üdítőitalos palackot, amelyből gyermekük napközben vizet fogyaszthat. A napközbeni, uszodán kívüli tábori programok miatt, az eddig felsoroltakon kívül zárt sportcipőt feltétlenül hozzon magával gyermekük a tábor teljes ideje alatt!
A tábor területére behozott értéktárgyakért (mobiltelefon, ékszerek, elektronikus eszközök, sport. és egyéb ruházat, játékok, stb.) sem az úszóiskola, sem az uszoda alkalmazottai nem vállalnak felelősséget!

PÓTLÁS: a megváltott bérletek árát visszafizetni nem áll módunkban! Amennyiben a gyermek betegség miatt nem tud részt venni a táborban, orvosi igazolás ellenében lehetőség van arra, hogy az elmulasztott alkalmat a nyár folyamán egy másik időpontban járja le. Az őszi-téli, illetve téli-tavaszi úszásoktatási turnusokra a nyári bérletek nem válthatóak be. Pótlásra kizárólag orvosi igazolás esetén van lehetőség vagy erősen indokolt egészségügyi esetben.

A GYERMEK ÖNÁLLÓSÁGA: a tábor zavartalan működése érdekében tájékoztatjuk, hogy az úszóiskola olyan gyermekek táboroztatását tudja vállalni, akik képesek egyedül felöltözni, illetve levetkőzni, valamint képesek önállóan használni a mosdót és toalettet. Megértésüket köszönjük!

Tábor időszak alatt hívható telefonszámok:

Táborvezető: Toperczer Dániel +36 30 399 5977
Operatív vezető: Tatai Léna +36 30 476 0636

Köszönettel:
Güttler-Ágh Úszóiskola