Házirend

Az oktatások zavartalan lebonyolítása érdekében az uszoda általános házirendje mellett kérjük az alábbiak figyelembe vételét!

BEIRATKOZÁS

Mindenkori beiratkozási és befizetési rend szerint az uszoda előcsarnokában. Technikai okokból a tanfolyam kezdete előtti 15 percben kizárólag az oktatásra érkezők beengedésével tudunk foglalkozni, beiratkozásra ezt megelőzően, vagy ezt követően nyílik lehetőség. Jelentkezéseket elfogadunk a turnus első hetében is, ebben az esetben türelmüket kérjük az esetleges torlódások miatt.

BELÉPTETÉS

Belépni kizárólag az iskolán munkatársa által érvényesített tanfolyami kártya bemutatásával lehetséges. Az oktatásra érkező gyermekek az oktatás kezdete előtt 15 perccel léphetnek be az uszodába. Kérjük a tisztelt Szülőket lehetőség szerint érkezzenek pontosan! Az uszodában beléptető rendszer működik. A gyermekek beléptetését munkatársunk biztosítja. A szülők uszodába történő bejutása az uszoda pénztárában váltható kísérőjegy ellenében lehetséges. Babakocsival érkező vendégeink babakocsijukkal az uszoda előteréig közlekedhetnek.

ÖLTÖZTETÉS/KÍSÉRÉS

Az uszoda területén külön fiú, illetve lány csoportos öltöző áll a gyermekek rendelkezésére, a szekrények használatára nincs lehetőség. Kérjük, hogy 7 éves (iskolás) kor alatt az öltözőt minden esetben a szülő nemének megfelelően válasszák ki. 7 éves kor felett a gyermek egyedül, a nemének megfelelő öltözőben egyedül öltözik, az ellentétes nemű szülőt arra kérjük, hogy az öltöző előtt várakozzon. Az uszoda öltözőfülkéi az átöltözés idejére használhatók, ruházatot kérjük ne hagyjanak a fülkékben. 


Az öltözőben elhelyezett, ottfelejtett, vagy elhagyott tárgyakért sem az uszoda, sem az úszóiskola nem vállal felelősséget!

A MEDENCETÉRBE LÉPÉS SZABÁLYAI

A zuhanyzóba és azon túl utcai cipővel belépni szigorúan tilos! Papucs használata egészségügyi és balesetvédelmi okokból is kötelező! (Gyermekük egészsége érdekében e szabályokat kérjük feltétlenül tartsák be!)
A medencetérben és az öltözőben az óra ideje alatt tartózkodni nem lehet. Az úszóiskola tanfolyamaira beiratkozott gyermekek csak a tanfolyam ideje alatt tartózkodhatnak a medencetérben, mivel az úszóiskolai belépő csak az oktatáson való részvételre jogosít. Az oktatás befejeztével az uszodateret el kell hagyni! Amennyiben a foglalkozás előtt, vagy után szeretnék az uszoda szolgáltatásait igénybe venni, azt csak az uszoda pénztárában váltható belépő megvásárlásával tehetik meg. A szülők és kísérők az előtérből, illetve a galériáról kísérhetik figyelemmel a gyermeket.

KÖTELEZŐ FELSZERELÉS

Az uszodában az uszoda szabályai, illetve egészség- és balesetvédelmi okokból úszósapka, valamint papucs használata kötelező! Felhívjuk tisztelt figyelmét, hogy a tanfolyami díj kifizetését egyidejűleg HÁZIRENDÜNK elfogadásának tekintjük!