Pótlások rendje

Kérjük Önöket, hogy a tanfolyami bérlet megváltásakor szíveskedjenek előre mérlegelni, hogy az adott turnusban hány oktatási alkalmat tudnak optimálisan igénybe venni., mivel a tanfolyam díját, vagy a korábbi bérleten fennmaradó alkalmakat nem áll módunkban visszatéríteni.

HIÁNYZÁS ESETÉN AZ ELMARADT FOGLALKOZÁSOK PÓTLÁSÁT 8, ILLETVE 10 ALKALMAS BÉRLET ESETÉN AZ ALÁBBI KERETEK KÖZÖTT TUDJUK BIZTOSÍTANI

Pótlás csak a megváltott bérlet érvényességi idején belül az úszóiskola munkatársával előre egyeztetett időpontban lehetséges. 


Ha lejár a bérlet érvényességi ideje és az elmaradt alkalmakat nem sikerül pótolni, de a következő turnusra érvényes bérletet (turnusos, vagy kiegészítő) váltanak, a lejárt bérleten fennmaradó, fel nem használt alkalmak nem vesznek el, az új bérlet érvényességi idején belül az 1. pontban meghatározottak szerint lejárhatóak/pótolhatóak. Ilyen esetben a két bérletet együttesen kezeljük, a régi alkalmak pótlására csak az új bérleten szereplő alkalmak felhasználását követően van lehetőség. Ha ezen intervallum alatt sem sikerül pótolni, további pótlási lehetőséget nem áll módunkban biztosítani. 


Tartós betegség, sérülés esetén, melyet orvosi igazolással igazolni szükséges, a régi bérlet helyett egyszeri alkalomra ún. pótló bérletet állítunk ki meghatározott érvényességi idővel. A leadott orvosi igazolásokat csak az igazolt időszak turnusnapjain tudjuk figyelembe venni. A pótlásra csak a következő turnusban van lehetőség az előzőekben meghatározottak szerint. Kivételt képez ez alól a tartós betegség (műtét, orvosi eltanácsolás), ebben az esetben a szülőnek a guttleraghuszoiskola@gmail.com e-mail címen írásban kell jeleznie a hiányzás várható időtartamát. Ennek hiányában nem tudjuk figyelembe venni a 14 napon túli bejelentéseket.


Felhívjuk tisztelt figyelmét, hogy a tanfolyami díj kifizetését egyidejűleg a PÓTLÁSOK RENDJÉNEK elfogadásának tekintjük!